Dat had je niet verwacht hé een brief van je ouwelui ? Maar we hebben er lang over nagedacht en we vonden dat het MOEST gebeuren. Het kan zo niet langer. Wij snappen jouw passie voor de muziek, althans wij denken dat we het snappen.                Dat er in jou geen bedrijfsopvolger schuilt daar hebben we ons inmiddels bij neergelegd. Ik begrijp als geen ander waarom
jij je met de trombone stort in het carnavalsgeweld,  ik ben blij dat er toch echte Brabantse genen in je huizen. Je kunt me bijna niet gelukkiger maken dan door lid te zijn van een Blaaskapel en hoop uit de grond van mijn hart dat je volgend jaar carnaval Kedeng Kedeng kunt spelen. Je vader geniet volop van jouw versies van the Pirates of the Caribbean en James Bond.

Dat daar nu een passie bij is gekomen voor klassieke muziek kunnen we ook nog wel aan. Dat je op school een project aan het doen bent over componisten vinden wij vet cool want wij weten er zelf vrij weinig van. We zijn blij dat je je vol overgave
op deze hobby stort, dat hebben we liever dan dat je over straat zwerft of alleen máár op de bank hangt (zie ook  Bankzitter )

Maar dat wil niet zeggen dat we nu de hele dag moeten luisteren naar Eine Kleine Nachtmusik, de vijfde van Beethoven en de Triomfmars uit Aïda. Dat we dan vervolgens ook nog moeten kijken naar alle afleveringen van Maestro en zeven uitzendingen over het leven van Jaap van Zweden is echt te veel gevraagd. Wij willen ook wel eens kunnen luisteren naar Muse, Ariana Grande en kijken naar Floortje aan het einde van de wereld. 

Wij hebben ook rechten, denk daar maar eens over na.

Met muzikale groeten,

je vader, moeder en de kleine boerin.