De bewoners van Agroplaza gaan op vakantie. Hoera, we gaan skiën. De weg naar het pittoreske Kleinwalsertal leidt ons door het land van onze Oosterburen en af en toe moet er gestopt worden. Voor een versnapering of gewoon voor een grote of kleine sanitaire ontspanning.

De grote boer en de kleine boer gaan naar het toilet. Daar aangekomen wordt het oog van de kleine boer getrokken door…………… Hij kijkt met verbazing. “Pap, kijk eens” Pap kijkt en zegt: ja die kun je hier kopen. “Uhh, pap je begrijpt het niet. Ik geef je 1 hint: SEX”

Ja zegt de grote boer weer, ik snap wel wat je bedoeld hoor. De boeren zijn klaar, hebben de handen gewassen en gaan weer aan de koffie en de Spezie. Toch is de kleine boer nog steeds in gedachten verzonken. Mam, zegt hij, beneden bij de herentoilet hing een automaat. O ja zegt mam. Ja zegt de kleine boer. “En weet je wat nou zo grappig is mam? Daar zitten sigaretten in van het merk Condooms”

Ach wat een droppie deze kleine boer. Je hoeft hem niks te vertellen over de Venus van Milo, het sterrenstelsel of de munteenheid van Dubai maar dat dit merk sigaretten een heel ander vlammetje aanwakkert ontgaat hem. Nog wel, gelukkig.